قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

حمله به مراکز علمی نشانه‌ای از قوت ایران در دانش است 

بیرجند- رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به ماندگاری وقایع جنگ رمضان در تاریخ، گفت: حمله به مراکز علمی، نشانه‌ای از قوت ایران در دانش است. 
 حمله به مراکز علمی نشانه‌ای از قوت ایران در دانش است 



۴ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ رمضان

صفحه سیاست-

سید احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده، روند مرمت و تعیین تکلیف بخشی از بناهای تاریخی آسیب‌دیده آغاز شده و در برخی موارد نیز تعمیرات به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده یا اقدامی صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۸۷ ساختمان و اماکن تاریخی، میراثی و اداری آسیب دیده طی جنگ تحمیلی اخیر مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: همچنین ۱۴ سرای محله در سطح شهر تهران آسیب دیدند که تعمیرات برخی از آن‌ها به اتمام رسیده است.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، اضافه کرد: تعمیرات و بازسازی موزه لانه جاسوسی، کلیساهای مریم مقدس و نیکلای مقدس، موزه شهدا و ساختمان‌های واجد ارزش در خیابان‌های مفتح و طالقانی در منطقه ۶ به پایان رسیده است. همچنین تعمیرات میدان بهارستان، مسجد اردبیلی، مسجد ارگ، ساختمان قدیم مجلس شورای ملی و موزه هنرهای ملی در منطقه ۱۲ نیز پایان یافته است.

علوی اضافه کرد: همچنین ۱۵ فرهنگسرا یا اماکن فرهنگی متعلق به شهرداری از جمله فرهنگسرای بهمن، فرهنگسرای ولاء، فرهنگسرای تهران و فرهنگسرای خاوران نیز مورد تعمیر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اماکن تاریخی تحت مالکیت شهرداری تهران، تصریح کرد: خانه نیما یوشیج و عمارت ارباب هرمز از جمله بناهای تاریخی آسیب دیده متعلق به شهرداری هستند که تعمیرات و بازسازی آن‌ها به پایان رسیده است. همچنین باغ موزه قصر، بنای تاریخی وثوق الدوله و بنای کوشک امیر سلیمانی نیز در حال تعمیر یا در مسیر اقدام هستند.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، مطرح کرد: بازسازی ساختمان شهرداری منطقه ۱۸ آغاز شده و تعمیرات ساختمان اداری ناحیه ۴ منطقه ۱۳ نیز به اتمام رسیده است.

 




 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.